Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

11 Haziran 2010 Cuma

Tommy Hilfiger 2010 Tommy Hilfiger yeni sezon

Tommy Hilfiger 2010
Tommy Hilfiger yeni sezon


Amerika’nın ikon giyim markası Tommy Hilfiger, kadın, erkek, çocuk, denim, spor ve aksesuar koleksiyonları ile 2010 sezonuna merhaba diyor.
"Giyinmek bir eğlence, kendinizi anlatmanın yaratıcı bir yolu olmalı. Benim kıyafetlerim, kişilerin hayat tarzlarındaki birçok yönü yansıtır."Tommy Hilfiger"


" Tommy Hilfiger 2010 "


Tommy Hilfiger; her yaş ve tarzdaki tüketiceleri günün her anında kullanabilecekleri çok geniş bir kolleksiyonla biraraya toplayarak, onlara bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyor.
Kaliteyi, yaşamın önceliği olarak belirleyen Tommy Hilfiger kolleksiyonları, modern ve şık görünümü gençlik ruhuyla birleştiriyor.

Tommy Hilfiger’in tasarımları Amerika’nın yaratıcılığının ve çeşitliliğinin bir yansıması. Koleksiyonları, günlük kıyafetlerden rock’n roll modasına ve iş kıyafetlerine dek gerçek bir çeşitlilik ortaya koyuyor. Kırmızı, beyaz ve mavi renkli logosuyla Tommy Hilfiger, Amerikan ruhunun sembolü.


1951 yılında New York - Elmira’da doğan ve dokuz çocuklu bir ailenin oğlu olan Hilfiger, perakendecilik alanındaki kariyerine 18 yaşında 150 dolar sermaye ile başladı. 1969 yılında o zamanlar çok moda olup kendi kasabasında bulunmayan düşük belli jean’leri almak için New York City‘ye giden Hilfiger, bu jeanleri kasabanın gençlerine satarak elde ettiği kârla kısa süre içinde kolej kampüsünde People’s Place adlı ilk mağazasını açtı.

Hilfiger; kurucusu olduğu markanın gerek erkek, kadın ve çocuk giyiminde, gerekse bütün aksesuar grubunda klasik ve son moda tarzın birleşimini yansıttığına inanıyor. Rahat ve snob tarzı ile sadece markanın doğduğu ülke olan Amerika’da değil, dünya genelinde 60 ülkede önemli bir satış performansına sahip.
Tommy Hilfiger Corporation, Tommy Hilfiger tescilli adı altında; erkek, kadın, jean, golf, athletics ve çocuk koleksiyonlarını tasarlıyor, üretiyor ve pazarlıyor. Lisans anlaşmaları doğrultusunda daha da genişleyen koleksiyonuna aksesuar (saat, mücevher, çorap...) ayakkabı ve parfüm gruplarını da ekleyerek ürün çeşitlerini genişletmeye devam ediyor.


0 yorum:

Yorum Gönder