Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

5 Haziran 2010 Cumartesi

2010 markalar ve özellikleri modası

Baharın uyanışı, uçuşan kelebekler, çiçekler ve çimen, tüm bunların hissettirdiği canlılık ve yazın büyüleyici kokusu; pudra pembe,fuşyanın satenlere, mavinin kota,siyah ve beyazın parlak ruganlara yansımasıyla canlanıyor.Yine soft renklerdeki yumuşacık pastel deriler ve zarif satenler rengarenk; bunları tamamlayan aksesuarlar,zımbalar, nakışlı fileler, kocaman fiyonklar sarıyor etrafınızı, evet Bambi’nin 2010 moda denizindesiniz…

Bambi kolleksiyonu bu yaz, tüm bu renk sarhoşluğu içerisinde egzotik düşler kurduruyor zihinlere ve gözün gödükleriyle en ıssız yerlerde bir kayboluş başlıyor… kum ve toprak tonları ruganlarla yeniden diriliyor, platformlar kadını aristokrat bir ruha yönlendirirken, sezona damgasını vuran sandaletler savaşçı ruhu simgeliyor.

Sezonun parlayan metalikler ve zımbaları; altın, gümüş ve bronz, yaşanmış 60’lıları daha zengin detaylarla modern bir görünüme, olabildiğince yalın dokunuşlar yine alabildiğine abartılı bir işleyişle 2010 yaz modasını, hoş bir ironiye dönüştürüyor.


Bambi’de 2010 yazının olmazsa olmazları

Koşuşturmalı geçen bir günde, tüm gün boyunca rahat edebileceğiniz yumuşacık pudra babetler.

Skinny jeanlerinizle giymekten vazgeçemeyeceğiniz bir çift bootie.

En sexy imajına ihtiyaç duyduğunuz heran heryerde mutlaka yüksek platformlar.

Sıcak yaz günlerinde giyebileceğiniz hem şık hemde rahat sandaletler, süet, deri, saten çiçekli çiçeksiz hepsi bu yaz çok moda.

Yaz akşamlarının özel geceleri için sexy saten stilettolar ve bunların portvöy tipi çantaları.

Kot, kot, kot, her türlüsü bu sezon olmazsa olmazlardan.

Ve …yanınızda bulundurmak istediğiniz tüm eşyaları rahatça sığdırabileceğiniz kocaman, yumuşacık bir çanta.



Masmavi bir denize karşı kumsalda güneşin tadını çıkarmayı düşlediğimiz bugünlerde, Assortie vitrinleri yazın coşkusuyla renklendi. Assortie yazı, rengarenk bikiniler, parmak arası terlikler, hasır çanta ve şapkaların yanı sıra çeşit çeşit güneş gözlükleri ile karşılıyor. Cıvıl cıvıl bir yaz geçirmek için Assortie mağazalarına mutlaka uğrayın.

Assortie yaz koleksiyonunda renk
, desen ve model zenginliği ile göz dolduran bikiniler dikkat çekiyor. Kırmızı, siyah, zebra desenli, üçgen ve straplez her zevke göre çeşit çeşit, desen desen Assortie bikiniler ile plajda tüm bakışlar sizin üzerinizde olacak. Yazın olmazsa olmazı hasır çanta ve şapkalar ise çok modern ve havalı. Assortie’de yazı yansıtan çiçek figürleriyle hareketlendirilen çanta ve şapkalar arasından, modern ya da klasik her tarza uygun çanta ve şapka bulmak mümkün.

Assortie, güneşin zararlı ışınlarından gözlerini korumak isteyenleri de unutmadı. Özellikle büyük güneş gözlüklerini sevenler Assortie’de farklı alternatifler bulabilir. Yazın vazgeçilmezi renk renk parmak arası terlikler ise bikinilerinizle uyumlu kombinler yapmanızı sağlıyor



Mudo Collection 2010 Yaz koleksiyonu ile genç yaşlı, spor klasik tüm babaların zevkine hitap ediyor.

2010 yazına dört farklı tema ile merhaba diyen Mudo Collection farklı tarzlara sahip babaların buluşma noktası oluyor. Spor, casual, klasik, maceracı ruha sahip tüm babalar ve çocukları aradıklarını Mudo City mağazalarında buluyor…

Çağdaş kent yaşamında şıklığı ve rahatlığı vurgulayan, klasik ve basic bir çizgiye sahip Smart City ile babanız ofiste de kendi tarzını yaratacak, Innovation temasında beli genişleyebilen “chino” pantolonlar, rahatlığına düşkün ancak şıklığında da ödün vermek istemeyen babalara iş hayatında ve hafta sonu gezilerinde eşlik ediyor.

Babanızın sıcak yaz günlerinde kullanmaktan vazgeçemeyeceği Base of nature, temasında keten gömlek, şort, pantolon ve ceket grupları, spor gömleklerle ve ipek pamuk karışımlı ince trikolarla bir arada sunuluyor.

Baskılı t-shirtler, çizgili trikolar, keten ve poplin gömlekler ve yüzücü şortlarının bulunduğu Yatching Resort temasında ise babanız marine rüzgârına kapılıyor


Eskileri baş tacı etmeye devam ettiğimiz şu günlerde plaj modası da retro akımından nasibini alıyor. Straples mayo ve bikiniler yeniden plajların gözdesi olurken, özellikle genç kızlar tarafından tercih ediliyor.

2010 yaz sezonunda da dünyaca ünlü pek çok markanın kreasyonuna mağazalarında yer veren Mendo’s, Calvin Klein, HJ Tempest, Armani, Pin-Up, Gottex, Maryan Mehlhorn markalı straples ürünlerle genç kızları büyülüyor. Her biri diğerinden farklı modeldeki, pek çok renk ve desene sahip deniz kıyafetleri kendine güvenen, plajda dolaşırken farkını açıkça gözler önüne sermek isteyen ve istediği an bikinisini şık bir gömlek ya da t-shirt ile birlikte akşam da giymek isteyenleri bekliyor.

Hareketi engellemeyen ve güneşlenirken askı izi bırakmayan stiliyle, rahatına düşkün ve aktif kişilerin tercihi olan straples ürünler pek çok çeşidiyle Mendo’s Mağazaları’nda…


Bu sezon Levi's ile baştan aşağı denim giymeye hazırlanın.
Levi's'ın 2010 ilkbahar yaz koleksiyonunda hem erkekler hem de kadınlar için sunulan baştan çıkarıcı seçenekler yaşamın her alanına “denim on denim” modasını getiriyor. Kadınlarda uzun kollu denim gömlekleri sezonun kilit rengi beyazla bir araya getiren Levi’s, erkeklerde ise klasik denim gömleği yeniden canlandırıyor.

Jean’in yaratıcısı Levi’s® baştan aşağı denim giyinme (denim on denim) modasını yepyeni bir yorumla getiriyor. Levi’s® akıllı kesimler ve şık detaylardan oluşan denim gömlek ve ceket koleksiyonunu jean’ler ile tamamlayarak, “Ben baştan aşağı denim giyerim” diyenlere sezonun en iyi alternatiflerini sunuyor.

Amerika’nın keşfedilmemiş düzlüklerini ya da modern şehrin sokaklarını hayal edin; modası hiç geçmeyen denim gömlek her zaman “cool” ve mükemmel bir tercih olarak düşlerinizdeki yerini alır. 1920’li yılların “kovboy gömleği” olarak bilinen denim gömlekler, Levi’s®’ın 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yeniden yorumlanarak modanın zamansızlığına modern ve karşı konulmaz bir uyum sergiliyor. Kısacası denim hayalleriniz, Levi’s® ile bu sezon yeniden şekilleniyor.

Zaman içerisinde, ikinci bir cep ve “kareli cep detayları” gibi taze dokunuşlarla kendini yenileyen denim gömlekler, Levi’s®’ın Red Tab® koleksiyonu ile yaşamın her alanında hayat buluyor. Levi’s® yeni sezonda denimin bir kumaştan çok daha fazlası, tam anlamıyla bir yaşam biçimi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Levi’s®’ın 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonu uzun kollu denim gömleği çok özel çizgilerle sunarken, sezonun kilit rengini beyaz olarak belirliyor. “Vintage” tarzı yıkamalar ve klasik inci düğmeler ise Levi’s® koleksiyonunu tamamlayan dokunuşlar olarak öne çıkıyor.


Kalite ve estetiği tasarımlarında buluşturan Tekin Seyrekoğlu, çok değerli bir koleksiyon hazırladı. Bahar ayları için özel olarak tasarlanan Bright Koleksiyonu, 14 ayar altını, swarovski, beyaz mine ve çok şık zümrüt taşlarla buluşturuyor.

Koleksiyonda kullanılan taşlar özel mesajlar içeriyor. Sevdiklerimizin değerini anlatmak için sonsuz sevginin taşı swarovski, masumiyet, saflık ve doğallığı simgeleyen beyaz mine, onların bizim ilkbaharımız olduklarını anlatan zümrüt taşlar sevdiklerimize yakışacak güzellikte…

Tekin Seyrekoğlu tasarımcılarının bahara özel tasarladığı Bright Koleksiyonu, birbirinden güzel kolye, yüzük ve bilezikten oluşuyor.


Ödüllü tasarımcı Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2010 sezonuna,
sportif tarza yepyeni bir yorum getiren adidas by Stella McCartney Swim Koleksiyonu’yla merhaba diyor.

‘’Benim için hayattaki en önemli şey; her yeni koleksiyonda, kendimi yenilemek ve bir adım daha ileri gidebilmektir. Bu bakış açısıyla tasarladığımız, adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz’10 Swim Koleksiyonu, yepyeni modellerle, Stella tutkunlarını yine çok şaşırtacak. adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz’10 Swim Koleksiyonu; rahat, şık ve sportif. ‘’ diyor dünyaca ünlü tasarımcı Stella McCartney.

Sezonun en moda renkleri olan siyah ve morun yanı sıra, yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz rengin de koleksiyonda ön planda olması dikkat çekiyor. adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2010 Koleksiyonu’nun en gözde ürünü ise; ’’Bursa’’ isimli turkuaz renkteki çanta olacak.

2010 yazını Stella McCartney Swim Koleksiyonu ile karşılamaya hazırlanan adidas, bu sezon Swim Koleksiyonu’nun yanısıra Running, Gym Studio, Tennis, Golf, Gym Yoga ve Gym Dance koleksiyonlarını da Stella McCartney tutkunlarının beğenisine sunuyor olacak.

adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2010 Swim Koleksiyonu’ndaki sezonun en trend mayoları 68 TL ile 149 TL, Bursa çanta 111 TL, mayo ve bikini üzerine giyilebilecek üstler 159 TL ile 90 TL, şortlar 138 TL, ve rahat ve şık terlikler 106 TL’den tüm adidas Shop ve adidas yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.



Nostalji her alana olduğu gibi giyim tarzımıza da sızıyor. 80’lerin ruhunu yakalamak, özgürce hareket ederek o yıllara dönmek 2010 yazının en keyifli günlerini yaşatacak bizlere.

Hiçbir zaman popülerliğini kaybetmeyen retro modası 2010 yazına da damgasını vuracak gibi gözükürken, 80’li yıllara geri dönmek, kendimize ait stili yaratmak için beğenerek giyeceğimiz bir jean pantolona olan ihtiyacımız da giderek artacak. Neyseki yeni sezona birbirinden farklı, yepyeni modellerle damgasını vuran Calvin Klein Jeans’te 80’lerin ruhunu yaşamamıza yardımcı olacak pek çok alternatif bulunuyor.

80’li yılların vazgeçilmezi skinny jean’e yeni bir yorum getiren CK Body Jean, klasik jean rengi dışındaki açık renk (washed jeans) alternatifiyle baharın ferahlığını kıyafetlerine de yansıtmak isteyenlerin gözdesi olacak. Kadın ve erkeklere yönelik tasarlanan modellerin her biri insan vücudunu en kusursuz şekilde ortaya çıkarmak için tasarlanmış.

Bu yaz, özgürlüğe olan düşkünlüğümüzü seçtiğimiz pantolonun paçalarıyla göstereceğiz herkese.  Calvin Klein  Jeans modelleri, boru paçadan hoşlananların da, düz paça jean giymeyi sevenlerin de, paçalarını kıvırarak bacaklarının güzelliğini ve ayaklarının zarafetini ön plana çıkartmak isteyenlerin de tüm isteklerine cevap verecek nitelikte.

Geçmişe duyduğunuz özlemi gidermenize yardımcı olacak pek çok jean ve aksesuar çeşidi Calvin Klein mağazalarında…


Bu yaz Ipanema Premium koleksiyonu yılın renk trendlerine ayna tutuyor… Plajların lüks aksesuvarı olarak tasarlanan Ipanema Premium, yeni sezonda Brezilya’nın mistik plaj modasını ortaya çıkarıyor. Dünya moda trendlerinin izlerini taşıyan Premium koleksiyonu bu yaz ekstra hafif ve renkleri solmamaya karşı garantili ürünleriyle oldukça revaçta…

Mistik Brezilya sahil modasından esinlenilen Premium desenleri koleksiyonun tüm modellerinde görülüyor. Sahil modasına uygun, lüks aksesuarlarla üretilen sandaletler, çizgili tasarımları, hafifliği ve esnek yapısıyla oldukça renkli ve rahat…

Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve Twigy Mağazalarında bulunan 35/42 numaralardaki Ipanema Premium koleksiyonu ürünleri sadece 35.00- 39.90 TL arasında…



Lacoste Biarritz Rose, hem rahat hem de şık olmaya önem veren anneler için mükemmel bir hediye…

Anneniz taktığı saati stilini tamamlayan önemli bir detay olarak görüyorsa, beyaz kayışlı ve pembe altın kaplama kasalı Lacoste Biarritz Rose modeli tam da ona göre.

Lacoste Biarritz Rose
, taşların harika ışıltısını, pembe altın tonlamasının sıcaklığı ve zarifçe parlayan sedef ile birleştiriyor. Lacoste’un tasarımcıları tarafından özel olarak hazırlanan Biarritz Rose, taşların ve pembe altın tonlamasının büyüsünü ortaya çıkarırken, rahat bir spor saatin ruhunu da koruyor.

Lacoste Biarritz Rose modelinde kadranda yer alan rakamlar, taşlarla vurgulanıyor. Beyazın tüm saflığını kayışına uyarlayan Lacoste, saatin dışında yer alan pembe altın tonlamasının sıcaklığı ile zarif bir görünüm yaratmayı başarıyor.

Biarritz Rose’un pembe altın tonlamasındaki paslanmaz çelik kasası, merkezi sedef olan iki tonlu sofistike kadranı ve pembe altın tonunda ibreleri bulunuyor. Bu eşsiz kadran, tasarımındaki meşhur sportif yeşil Lacoste krokodil ve parlak saat göstergeleri ile zıtlık yaratıyor. Pembe altın tonlamasındaki paslanmaz çelik bezeli ise, parlak beyaz Lacoste damgası ile vurgulanıyor. Quartz ve 3 ATM’ ye kadar suya dayanıklı olan Biarritz Rose, yumuşak ve dikişli beyaz kayışı ile sunuluyor.

Hem sportif hem de şık bir model olan Biarritz Rose mücevher görünümünün yanı sıra rahat ve sportif havasıyla saatin ruhunu ortaya çıkartıyor. Gece veya gündüz, her gün takılabilecek olan bu değerli saat, kıyafetlerinizle uyum içinde kullanabileceğiniz bir aksesuar olacak.



Seksi iç çamaşırlar, eğlenceli külotlar ve vazgeçemediğiniz sütyenler için uğradığınız La Senza Mağazaları’nda, birdenbire göz kamaştıran bir bikini/mayo koleksiyonuyla karşılaşacaksınız. Bu yeni koleksiyon ile hem göz dikkatleri üzerinize çekeceksiniz hem de kendinizi son derece seksi hissedeceksiniz.… Karıştır yarat konsepti ile hazırlanan koleksiyonda bikininizi kendiniz yaratabileceksiniz.

Havuz başında bir yıldız!

Halter modellerden fırfırlı üçgen modellere, gümüş parlak kumaşlardan sezonun moda renklerine ve desenli modellerden bir klasik olan siyaha uzanan koleksiyonda özel bir mayokini ve bikini üstü elbiseler de bulmak mümkün.
2010 yaz sezonu için birbirinden farklı tasarımlarını sunan Glocal, dünyanın farklı lokasyonlarındaki giyim tarzlarını globalize ederek koleksiyonunu oluşturuyor. Bu yıl özellikle renkli elbiseler, marin teması, yüksek topuklu ayakkabılar ve zımbalı çantalar ile farkını ortaya koyan Glocal, dinamik tarzıyla yaz sıcaklarını karşılıyor.

Otantik desenler, zengin renk tonları…

Glocal, tiril tiril kumaşlarla hazırlanan elbise, tunik ve bluzlerle kadınlara farklı tarzda seçenekler sunuyor. Gündüz ve yaz gecelerinde rahatlıkla kullanılabilecek elbiseleriyle dikkat çeken marka, otantik desenler ve zengin renk tonlarıyla sezonun maceraperest ruhunu kucaklıyor. Rafine bir etki için geleneksel desenlerle modern kesimleri bir araya getiren marka, kural tanımadan cesur desenleri kadınların beğenisine sunuyor…

Yüksek ökçeler, maksi çantalar…

Yeni sezonun en dikkat çekici ürünlerinden olan yüksek ökçeli ayakkabılar bu yaz Glocal’ın koleksiyonunu zenginleştiriyor. Zımbalı, bağcıklı ve olabildiğince seksi modeller ile ayakkabı konusunda kendine güvenen kadınların tercihi bu yaz elbette Glocal... Babet ya da sandalet tarzını benimseyenleri de unutmayan Glocal özellikle Gladyatör tarzını yeni sezonda da devam ettiriyor. Çantalar ise maksi boylarda… Zımbalı büyük boy çantalarla şehir içinde dilediğinizce sezon trendlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Marin temasına teslim…
Yaz boyunca üzerinizde denizin esintisini hissetmeye hazır mısınız? Bu yaz Glocal’da denizin beyazını ve mavisini, denizcilerin asaletini ve şıklığını görebiliriz, çünkü denizci modası geri döndü! Marin temasının çizgili tarzını Glocal koleksiyonunun üst ürünlerinde görmeye şimdiden hazırlanın…Tarzınız ve yaratmak istediğiniz etki her ne olursa olsun; La Senza SwimTM bu yaz sınırsız seçenekleriyle, La Senza Mağazaları’nda sizi bekliyor. Yazı renklendirmek için görüşmek üzere  

0 yorum:

Yorum Gönder