Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

11 Haziran 2010 Cuma

People dergisi

People dergisi; Drew Barrymore, Pamela Anderson, Paris Hilton gibi ünlü yıldızların da takip ettiği 2007 yılının en kötü beş moda akımını seçti. Beyaz güneş gözlükleri, tayt görünümlü parlak kotlar liste

Hemen hemen her kadın modayı takip eder. Ama bu her zaman çok iyi sonuçlar alınacağı anlamına gelmez. Çünkü sürekli değişen moda akımları, insanı şıklaştırdığı kadar komik duruma da düşürebiliyor. People dergisi, ünlü yıldızların da takip ettiği,


BEYAZ GÖZLÜK



En başta beyaz güneş gözlükleri var. Üç boyutlu film izlenirken takılan gözlükleri andıran ve çok az kadına yakışan bu aksesuvar, ünlülerin de tercihi. Drew Barrymore, Paris Hilton, Pamela Anderson ve Kirsten Dunst bu yaz beyaz gözlük tercih eden ünlüler arasındaydı. Ama People, haberinde yıldızların bu seçiminin yanlış olduğunu belirtti.



TAYT PANTOLON



1980`li yıllarda büyük sükse yaratan parlak, tayt görünümlü, hatta payetli dar pantolonlar bu sene yine modaydı. Vücut kusurlarını da ortaya koyan bu pantolonları sık sık, ünlü futbolcu David Beckham`ın şarkıcı eşi Victoria Beckham`ın üzerinde gördük. Hemen her moda akımını yakından izleyen Victoria Beckham gibi genç oyuncu Mischa Barton da bu seçimi nedeniyle dergi tarafından eleştirildi.



ASIRLIK SANDALET



80`lerden çok daha geriye, gladyatörlerin hüküm sürdüğü döneme ait olan bir sandalet tarzı da bu yıl bazı modaseverlerin ilgi odağı oldu. Mary-Kate ile Ashley Olsen kardeşler de ufak tefek görünümlerine rağmen, bacakları kısa gösteren bu ayakkabıları giyerek objektiflerin önüne geçti.



SAÇ BANDI



Yine 1980`lerden bugüne taşınan bir başka moda akımı ise geniş saç bantları oldu. Ünlü oyuncu Demi Moore ile süper model Naomi Campbell`ın da tercihi olan bu bantlar, People`a göre en kötü moda tercihleri arasındaydı.



BAHÇIVAN ŞORT



Askılı, bahçıvan tarzı şortlar da `moda kurbanı` seçilmek için yeterli bir nedendi. Şarkıcı Fergie ile oyuncu Lauren Conrad bu modayı takip eden ünlüler arasındaydı. People dergisi; `Bu şortlar, Fergie ile Conrad`ın kusursuz fiziklerini bile böyle gösteriyorsa, geriye kalanların vay haline...` yorumunu yaptı.

nin baş sıralarında 5..

0 yorum:

Yorum Gönder