Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

12 Haziran 2010 Cumartesi

Beden imajı ve sağlık ve refah

kadınlar, hepimiz bakmak ve en iyi hissetmek istiyoruz. Bu her zaman kolay, o olabilir meşgul yaşam bugünün kadını yol açar ve çok sorumlulukları dikkate alınarak değil. Zor egzersiz ve sağ, kontrol stres söz değil yemek için zaman bulmak olabilir! Bazen kadınlara bakmak ve belirli bir şekilde hissediyorum baskı hissedebilirsiniz. Biz fiziksel görünüşüne çok önem veren bir kültürde yaşıyoruz. Gelişmekte olan ve olumlu bir beden imajı beslenmesi ve sağlıklı bir ruhsal tutum mutluluğumuz ve sağlıklı yaşam için çok önemlidir, bizim hayatımızın farklı aşamalarında hareket.


Beden imajı ve sağlık ve refah


bazen ve kontrol edemeyeceğini Sağlığımız, sadece nasıl hissediyorum etkiler ama nasıl bakmak. Bizim beden imgesi - hakkında nasıl bakmak hissediyorum - nasıl ne zaman bir sağlık veya hastalık değiştirebilirsiniz. Hamilelik ve menopoz, doğal yaşam olayları kadınların deneyim, aynı zamanda beden imajı etkileyebilir. Öğrenme nasıl sağlığımız bizim beden imajı etkileyen olumlu bir beden imajı geliştirilmesinde önemli bir ilk adımdır.



Aşağıdaki kaynaklar, bazı kadının beden imajı etkileyebilir üst sağlık endişelerini odaklanın. Bilgi ve kaynak her sağlık sorunu için verilmektedir.


* Yaşlanma

* Alopecia (saç dökülmesi)

* Kanser

* Diyabet

* HIV / AIDS

* Lupus

* Menopoz

* Ağız Sağlığı

* Polikistik Over Hastalığı (PCOD)

* Hamilelik

* Cilt Bozuklukları


Yaşlanma


Her yıl Amerikalılar ürünleri, vitaminler dan kremler yüz, yaşlanma durdurmak için milyarlarca dolar harcamak. Böyle belleğimizi, diş, görme, işitme, cinsel istek kaybı gibi hakkında birçok şeyi merak ve yetenek toparlamaya. Kadınlar osteoporoz konusunda özel endişeler (inceltme kemikler) ve menopoz olabilir. yaşam üzerinde olumlu bir bakış var yardımcı olur biz yaş, aktif kalma gibi ve içeriyordu. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz ve artrit gibi ortak koşulları azaltabilir önlemek ya da kalp hastalığı ve yüksek kan basıncı kontrolü yardımcı olabilir.


gençlik, bir kadının beden imajı üzerinde birçok şekilde yaşlanma etkilenebilir kadar değer yerlerden bir toplumda. kilo alma, saç dökülmesi gibi fiziksel değişiklikler ve bir kadının benlik saygısını etkiler kırışıklıklar. Menopoz kadınlarda hormonal değişiklikler nedeniyle stresli bir zaman olabilir. Osteoporoz kırık kemikler ve kırık, bir kadının bağımsızlığını etkileyen yol açabilir. Kadınlar çoğu zaman iki stresli rolleri olabilir - caregiver ve hademe gibi - çocuk yetiştirme ve yaşlı ebeveynlerin dikkat. onlar yaş kadınlar da ve daha az yararlı yalnız, depresyon yol hissedebiliyorum. Ama yaşlanma tüm karanlık ve azap değil. Bu hayatta yeni fırsatlar ve yeni bir bakış açısı kadının sunabilir. Önemli yaşlanma ile ilgili olumlu bir tutum tutmaktır.


Alopesi ve Saç Dökülmesi


Kötü saç gün. Bunların hepsi oldu ve nasıl günümüze kalıntısı biliyorum. Saç biz hemen bir kişi hakkında duyuru şeydir. Bir kadın var saç inceltme ya da düşme, o kendisi hakkında hissediyor nasıl büyük bir etkisi olabilir. Kadınlarda saç dökülmesinin en sık görülen tip kadın tipi saç dökülmesi ya da kellik olduğunu. o kadar ön ergenlik erken başlayabilirsiniz rağmen menopoz çoğunlukla sonra kadınları etkiler. Nedenler duygusal stres, tiroid problemleri, bazı ilaçlar ve hormonal değişiklikler cerrahisi ve hastalık gibi fiziksel stres içerebilir. normal Saç genellikle döner nedenleri çözüldükten sonra. Ayrıca çoğu durumda geçici bir diğer saç dökülmesi durumu, alopesi areata olduğunu. Araştırmacılar ne bu durum neden bilmiyorum de, bir otoimmün hastalık olabileceğini düşünüyoruz. da geçici saç dökülmesi, çok kadınlarda sık görülen kanser için kemoterapi tedavisi geçiyor.


saç kaybı olan kişiler genellikle sağlık durumlarının iyi olduğunu. Ama duygusal, bu durumun üstesinden zor olabilir ve bir kadının beden imajı değiştirebilirsiniz. Orada tedavi saç dökülmesi için birlikte peruk, hairpieces geniş bir yelpazede, ve stil saç teknikleri. Eğer saç dökülmesi ile ilgili endişeleriniz varsa İlk konuşmak önemli sağlık kuruluşu vardır. ki söz çok ama güvenlik ve etkinliğini test hiç yapmak piyasadaki ürünler dikkat edin. Kadın ve Beden Algısı (devam)

Kanser

Kanser Amerikalı kadınlar üzerinde çok büyük olumsuz etkiledi. 2001 yılı sonu itibarıyla, bazı 625.000 kadın kanseri, tanısı olacaktır yaklaşık 267.300 kadın hastalığa bağlı ölüm olacak. tahmini 8.900.000 kanseri Elli sekiz yüzde bugün kadın. yüksek sayıda kadın etkileyen ya özgü kanseri meme, serviks, endometrium (rahim), over, akciğer, cilt ve kolorektal kanserler yanı sıra AIDS ilişkili kanserler yer alıyor. Meme kanseri yeni kanser en sık kadınlarda teşhis edilir. Sayı kadınlarda kansere bağlı ölümlerin tek nedeni akciğer kanseri olduğunu; meme kanseri ise ikinci konumdadır. Kanser hücrelerinin kontrol dışı büyümeye hastalıkların karmaşık bir grup haline geliyor anormal ve hastalığa neden. Önemli gelişmeler tanı ve kanser tedavisinde meydana gelmiştir.

Kanser ve tedavisi birçok yönden bir kadının beden imajı etkileyebilir. Cerrahi fiziksel görünüm ve yara izi değişikliklere neden olabilir. Diğer tedavilere ve deri değişiklikleri, hangi nasıl bir kadın görünüyor ve hissettiriyor değiştirebilirsiniz kilo kaybı veya kilo alma, yorgunluk, bulantı, saç kaybına neden olabilir. Peruk ve makyaj bazı seçenekler kadınlar görünüm ve daha iyi hissetmenize yardımcı vardır. bir kadın meme kaldırıldı varsa, o) cerrahi meme rekonstrüksiyonu veya protez (yapay ya da sahte meme aşınma olabilir. Bazı kadınlar o zor iyimser zaman onların tedavisi onlara hissettirir olmak bulabilirsiniz kötü veya değişiklikleri de göz nasıl. Bu şekilde hissetmek normaldir. ailesi ile konuşmak, arkadaşlar ve sağlık kuruluşu size kanseri ile başa çıkma ve it's tedavileri gerekir destek verebilirsiniz. daha Kanser Merkezi'ni ziyaret için lütfen.

Diyabet

16000000 hakkında Amerikalılar ve şeker hastası sayısı her geçen gün büyüyor. Obezite (şişmanlık), diyabet için bir kişinin riskini artırır ve kanepe-patates yaşam tarzı yaşlanma. Çocuklar da diyabet alabilirsiniz. Gebelikte diyabet, hangi uzaklıkta ne zaman gebelik üzerine gider oluşabilir. Ama bu ne zaman o büyük bir diyabet gelişme riski artmıştır bir kadin koyabilirsiniz. şeker hastalığı olan kişiler büyüme ve enerji için gerekli getting yakıt vücutlarını önler kan şekeri, normalden daha yüksek olması. Bazı diyabet ortaya çıkabilir sorunların körlük, bir bacak, kalp hastalığı, böbrek yetmezliği kaybı ve erken ölüm içerir. uygun tedavi ve diyet ve egzersiz, değişiklikler ile diyabet, sağlıklı ve dolu bir yaşam sürdürebilirler birçok kişi.

Bir kadının beden imajı ne zaman o şeker vardır değiştirebilirsiniz. bir kadın büyük, o yiyor ne ve sabit bir hatırlatma sorun olduğunu olabilir onun kan şekerini kontrol etmek her zaman izlemek zorunda hissediyor bile. bir diyet ve egzersiz programı stresli olabilir diyabet yönetmelerine yardımcı olacak başlayacaktır. Bu kadınlar için önemli onlar hakkında diyabet yönetiminde olabildiğince çok öğrenmektir. Ayrıca kadınlar için önemli diyabet uyarı işaretleri: Aşırı susama, sık idrara çıkma, kilo kaybı, kilo vermeyi denemeden olmadan bilmek, aşırı açlık, ani görme bozukluğu, karıncalanma veya ellerde veya ayaklarda uyuşma, sürekli yorgunluk, çok kuru ciltler enfeksiyonlarında; yavaş iyileşme yaralar ve artar. Orada bir sorun olabilir düşünmek en kısa sürede doktorunuzu görmek en iyisidir. daha Diabetes Mellitus Merkezi'ni ziyaret için lütfen.

HIV / AIDS

HIV / AIDS kadın 25 44 yaş arası ölüm üçüncü önde gelen nedenidir. Afrikalı-Amerikalı kadın 44-25 yaş için, numara ölüm bir nedenidir. kadınların sayısının HIV büyük ölçüde son 10 yıl içinde, genç kadınlar için artmıştır ile enfekte alıyorum. HIV AIDS hastalığına neden olan virüstür. HIV, aksi takdirde defetmek olabilecek bir kişide enfeksiyon ve hastalıklara neden olan vücudun bağışıklık sistemini zayıflatır. tedavisinde önemli gelişmeler sayesinde, HIV a (ömür boyu) ilaçlarla tedavi edilebilir hastalık kronik hale gelmektedir. Önleme gibi seks ve her zaman prezervatif bir kişinin cinsel ilişkide bulunması her zaman kullanarak, HIV karşı en iyi silah açmaz.

HIV gibi kronik hastalığı ile yaşamak bir kadın beden imajı etkileyebilir. İlaçlar bir kadının sağlıklı kalmak ve nasıl hissettiğini ve görünümünü değiştirebilirsiniz HIV ile ilgili hastalıkları tedavi etmek gerekiyor. bulantı, yorgunluk, baş ağrısı, ishal gibi yan etkiler ve kilo kaybı, değişebilir kişiden kişiye ve aşırı hafif olması. HIV stresli olabilir, bir kadının benlik saygısı ve ruh sağlığını etkileyen yaşıyorum. Kadınlar çocuklar ve aynı zamanda HIV olan diğer aile fertleri için bakım gerekebilir. yalnız hissederek, bunalmış ve zaman zaman depresyona normaldir. Kendinize bakımı ve olumlu bir tutum sahip önemlidir. Eğer aile ve arkadaşlarınızdan gerekli desteği almak aynı derecede önemlidir. daha fazla AIDS / HIV Merkezimizi ziyaret edin için.

Lupus

Otoimmün hastalık kadınlarda sakatlık dördüncü önde gelen nedenidir. Orada lupus, multipl skleroz gibi 80 farklı bozuklukları, aşırı ve romatoid artrit vardır. Bu hastalıkların yüzde yetmişbeşi kadınlarda, çok doğum yapma yaşına gelmiş olur. Lupus üç kat daha fazla Afrikalı-Amerikalı kadınlarda yaygın olmasına rağmen, tüm ırklar kadınlar lupus elde edilmesi. otoimmün hastalığı, saldırılar sağlıklı doku hastalığı ve enfeksiyon dışı kavgalar bir kişinin bağışıklık sistemi, bir kişinin hasta ediyor ile. Otoimmün hastalıkların tanı ve tedavisi zordur. İnsanlar, hem fiziksel hem de zihinsel, sağlık personeli neyin yanlış olduğunu anlamaya daha önce büyük bir acı olabilir.

Lupus ve diğer otoimmün hastalıklar çok yönden bir kadının beden imajı etkileyebilir. Fiziksel değişiklikler bir kadın hiçbir kontrolü oluşabilir üzerinde bulunmaktadır. Lupus ile, yüz ve saç dökülmesi bir marka "kelebek" döküntü olduğunu. Yorgunluk çoğu kez aşırı olabilir tüm bu hastalıkların bir ortak ve depresyona yol açabilir. iyi, bazen her gün duygu değil, başa çıkmak çok stresli olabilir. Bir kadın ya da onu bağımsızlığını kaybedebilir ailesine bakmak için mümkün olmayabilir. Kadınlarda önemli kaygılarını hakkında konuşmak için ihtiyaç duydukları desteği elde etmektir. Birçok gelişmeler tanı ve otoimmün hastalıkların tedavisi ile gerçekleşiyor.Kadın ve Beden Algısı (devam)

Menopoz

Bugünün kadınların çoğu gibi iseniz, menopoz sonrasında hayatınızın üçte yaşayacak. Menopoz bir kadının hayatındaki noktasıdır zaman iyiliği için ona süre durur. Bu o artık hamile çıkıyor. Menopoz tümünü bir defada olmaz. Bir kadının süre durur denilen perimenopause önce belirtileri yavaş bir işlem olabilir.

Öğrenme menopoz ile fiziksel ve duygusal değişiklikler hakkında olumlu bir beden imgesi olan iyi bir ilk adımdır. gerçekten düşük, rahatsız edici ve utandırıcı olabilir ısıtma faturaları size verirken, Hot, yanıp söner. Diğer belirtiler hangi ağrılı cinsel neden olabilir), hafıza kaybı, kilo alımı çok idrara çıkma, sahip saç inceltme ve cinsel istekte değişiklik uyku sorunları, anksiyete, depresyon, vajinal kuruluk (içerir. Her kadın bütün bu belirtiler her kadının deneyimi gets farklıdır. Ama bir kadın Bu belirtilerden herhangi biri, onun için bir sürpriz olabilir ve nasıl kendisini gördüğü değiştirebilirsiniz sahip başlar. diyet Basit değişiklikleri ve egzersiz semptomları hafifletmek için birlikte hormon tedavisi (HT) ile yardımcı olabilir.

Ağız Sağlığı

Güzel bir gülümseme ve güzel dişler genellikle hakkında bir kişinin fark ilk şeylerdir. Ama kalmadan sağlıklı dişlere sadece nasıl gülümseme görünüyor değil etkileyebilir, o da bizim genel sağlığı etkileyebilir. diş eti hastalığı olan kişiler daha fazla kalp hastalığı için risk altındadır. diş eti hastalığı olan gebeler daha fazla olan bebekleri erken doğmuş olması ve düşük doğum ağırlığı ile olasıdır. Birçok ciddi hastalık erken belirti ve bulgular ağız içinde göstermektedir. Kaviteler bize herhangi bir yaşta, sadece biz çocuklar değildir olabilir. her gün yumuşak bir diş fırçası kıl ve diş ipi kullanarak günlük su florlu içme ile her yemekten sonra, florürlü diş macunu kullanılarak, artı bir sağlık kuruluşu ile kontrol ups, Fırçalama bir kişi olması ve iyi bir ağız sağlığı korumaya yardımcı olabilir.

Bir kadının beden imgesi onun ağız ve diş sağlığı ile etkilenebilir. Soğuk yaralar ve pamukçuk yaralar gibi Oral lezyonlar, daha sık nedeniyle bir kadının dönem, hamilelik sırasında hormonların değişen, yaşanabilir ve menopoz. Ağız kuruluğu, erişkinlerde sık görülen, zor yemek ve konuşmak ve yapabilir zor başa olabilir. Ağız kokusu olabilir zaman diş ve protez (takma diş) düzgün ve temiz değildir utandırıcı olabilir. Diş kaybı dişeti hastalığı ya da diş çürümesi sonucu oluşabilir. insanların sağlık kuruluşu ile düzenli ziyaretler yok çünkü 40 yıldır insanlar eski daha sık erken aşamada fark yoktur ağız kanseri için risk altındadır. Zor bazı kadınlar takma diş alışması için olabilir.

Polikistik Over Hastalığı (PCOD) ve Kısırlık

Kısırlık - Gebe elde edememek değil - Amerikalı kadın ve erkek milyonlarca etkiler. Kadınlarda kısırlık genellikle yumurtlama sorunu olan açıklanmıştır, yumurtalıkların yumurta serbest süreci döllenmiş olması gereklidir. Polikistik Over Hastalığı bir kadının yumurtalık büyük normal ve fazla sıvı dolu keseler veya kistler, daha zor ya da neden kısırlık gebe kalmak yapabilirsiniz si haline yapar. infertilite ek olarak, PCOD veya dönemlerde düzensiz ve pelvik ağrıya neden olabilir. Kadınlar PCOD ile diyabet ve düşük yapma riski daha fazla olabilir. Orada PCOD için birçok tedavi boyunca hamile almak için seçenekleri vardır.

PCOD ve infertilite kadının beden imajı etkileyebilir. Değil hamile çok sinir bozucu olabilir ve almak için nasıl bir kadın kendini görünümlerini değiştirebilir, varlık güçlü. Belirtileri PCOD, karşısında özellikle kilo artışı, aşırı saç büyüme (gibi), saç inceltme ve akne, üzücü olabilir ve bir kadının güvenini etkiler. Hamilelik Losing kaybı ve suçluluk duyguları neden olabilir. PCOD stresli ve kadınların depresyon ve ruhsal değişim yaşayabilirsiniz olabilir Başa Çıkma. , Stres kendine iyi bak, azaltılması Taking aile ve arkadaşlardan destek almak önemlidir.

Gebelik

Bir kadın hamile olduğunu kesin olarak bilir önce bile vücudu zaten değiştirmeye başlıyor. Harika bir deneyim ve birçok kadın olabilir iyi ve güçlü, özellikle ikinci trimester tarafından hissediyorum. Her gebelik farklıdır Bununla birlikte, orada çoğu kadın bazı için, kilo artışı, sabah bulantısı ve yorgunluk gibi alışmak alabilir sahip ortak rahatsızlıkları vardır. Yeterli dinlenme Getting sağ-it yapmıyorum üzerinde yeme ve egzersiz semptomları hafifletmek için yardımcı olabilir. Önemli sağlık kuruluşu düzenli doğum öncesi bakım sahip olmaktır.

Bir kadının beden imajı gebelikte değiştirebilirsiniz. sivilce veya örümcek damarlar yüz ve varisli damarlar üzerindeki bacaklar gibi deri değişiklikleri ortaya çıkabilir. Bazı kadınlar daha duygusal çünkü hormonların değişen hissediyorum. Uyku kaybı stres ekleyebilirsiniz zaten yaşıyor vurguladı. Kadınların değişen rolleri hakkında, işyeri, bir eş, bir tek kişi, varlık içinde bir anne ve bir bakıcı olmak için endişe olabilir. Kadınlar nasıl yeni bir bebek, diğer çocukları etkileyecek kaygılar olabilir. İlişkiler ortaklarıyla birlikte, bu nasıl kadınların kendileri hakkında hissediyorum etkileyebilir değiştirebilirsiniz. Önemli eşiniz, aileniz ve sizin duygu ve endişeleri hakkında arkadaşlarınıza gebelik boyunca konuşmaktır. daha Gebelik Planlama Merkezi'ni ziyaret için lütfen.

Cilt Hastalıkları ve yara izi

gün karşısında sert bir kişinin bir deri hastalığıdır sahip olabilir. değil yaşamı tehdit eden bir kişi ve görünüm üzücü ne şekilde değiştirebilirsiniz iken. Cilt hastalığı sadece kişinin yüz değil oluşabilir, vücudun her yerinde görülebilir. Yaygın cilt bozuklukları, rosacea, egzama akne ve sedef hastalığı sayılabilir. Bazı deri hastalıkları aileden gelmek eğilimindedir. Bazı deri hastalıklarının nedenlerini açık, stres, hamilelik ve ilaçlara reaksiyonlar cilt sağlığını etkileyebilecek olmasa da. Scars yaralanması, cerrahi bir kişinin vücudunda, form ve yanıklar ve onlar nasıl fark olarak değişebilir.bir deri bozukluğu Fiziksel değişimler kadının beden imajı etkileyebilir. gençlik akne yüzünde derin izler, kızarıklık ve darbelere rosacea, kalın ve psoriyazisin cilt pul pul yamalar, kırmızı ve şişmiş cilt egzama meydana gelebilir. Cilt bozuklukları, yanma, kaşıntı ve ağrı ile rahatsız olabilir. Eğer cilt bozuklukları için birçok tedavi edilirken, bu doğru bir bulgu stresli olabilir. Aynı zamanda açıklık getirmek veya kontrolü altındaki bir deri hastalığıdır almak zaman alabilir. Aileniz ve destek için arkadaşlarına konuşun. Ayrıca yollar bir deri hastalığıdır ve kullanım makyaj tedavisinde ilgili sağlık kuruluşu ile cilt daha güzel gözükmesini sağlıyor konuşmak için önemlidir. bu over-the-counter ürünleri onlar ne yapabileceğiniz hakkında yanlış beyanlar yapabilirsiniz farkında olun.

daha iyi bilgi için, Kadın Sağlığı Merkezi'ni ziyaret edin.

0 yorum:

Yorum Gönder