Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

8 Haziran 2010 Salı

Ten 2010 mayo koleksiyonu

Ten 2010 mayo koleksiyonu
Ten mayo fiyatları
Ten plaj koleksiyonu

Yaz aylarında, hanımların en çok baktıkları kıyafetlerden bir tanesi mayo ve bikini modelleridir , hangi modeller trend'de, fiyatlar nedir, hangi markalarda neler var derken plaj'lar da nasıl bir şıklık ile durulacağı belirlenmeye çalışılır.

Ten 2010 mayo koleksiyonu dahilinde yer alan aşağıda gördüğünüz modeller ve daha fazlası Ten mağazalarında sizleri bekliyor ; fiyatlarıda , 110Tl ile 130Tl arasında mayı tercihinize göre değişiyor.


"Renk, model, desen zenginliği ve kaliteli ürünlerle tüketicilerine ulaşan TEN Çamaşır San. A.Ş. 1956 yılından beri bay ve bayan iç giyim, mayo, tekstil, kumaş ve aksesuarları konularında faaliyet göstermektedir"














"TEN'in halen oniki farklı noktada kendisine ait satış mağazaları bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Samsun Bölge Müdürlükleri kanalı ile Türkiye'nin farklı yerlerinde bulunan 2500 perakende müşterisine hizmet vermektedir. Firma ayrıca Amerika, Bulgaristan, İtalya, Yunanistan, İspanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İsrail ve Arap Yarımadası ülkelerine ihracat yapmaktadır.
"



0 yorum:

Yorum Gönder