Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

4 Haziran 2010 Cuma

Lanvin Çanta Fiyatları

Lanvin Çantalar ve Lüks Şıklığı
Lanvin Çanta Fiyatları

Muhteşem koleksiyonları ile her daim moda dünyasının belirleyici isimlerden birisi olan Fransız Moda evi Lanvin.

Fransız moda evi Lanvin'in çok eskilerden 1867'lerden günümüze uzanan inanılmaz bir başarı hikayesi ve günümüze ışık saçan bir tecrübesi mevcut.

Bayanların sıklık ile tercih ettiği aksesuarlarınden bir tanesi olan çantalar, bayanların sadece bir aksesuarı değil en yakın arkadaşı gibidir, asıl olarak ; ihtiyaçdan kaynaklanan bu ürün, şıklığında bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lanvin 2010 çanta koleksiyonları ile yine adına ve tecrübesine yakışan, harika çanta modelleri ile müşterilerine yeni bir maceranın kapıları aralıyor.

Başlığı atar iken, lüks şıklığı dedim bunun sebebi Lanvin'i tercih etmenin bir bedeli olmasıdır ; Lanvin çanta fiyatları 690$ ile 3000$ arasında çanta tercihinize göre değişiyor.
















Etiketler: 2010, crispino, erkek, erkek giyim, koleksiyonu, yeni sezon


Crispino 2010 Koleksiyonu
Crispino yeni sezon


Yerli markalarımızdan bir tanesi olan Crispino ; 1999 senesinden bu yana erkek giyim tarzını, modern yaklaşımlar ve trend'i takip eden çizgisi ile harmanlayarak müşterilerine sunmaktadır.

Crispino 2010 koleksiyonu dahilinde bulunan parçalardan seçtiğim bazı kombinleri buraya taşıdım; şık takım elbiseler, spor ceketler, yelek ve gömlekler özellik ile dikket çekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder