Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

9 Haziran 2010 Çarşamba

babalar gününe özel parfümler

Günün hangi öğününde davetli olacağınız planlıysa gün içinde daha hafif ana ve ara öğünler tüketebilir, belli değilse ertesi öğün veya gün hafif seçenekler tercih edebilirsiniz.

Shiseido Zen For Men EDT Erkek Parfüm

Sınırsız tutku. Sonsuz imkanlar. Zen’i denediğinizde, aynı zamanda aydınlıkla gelen özgürlüğü de denersiniz. Sizi güçlü kılan kuvveti hissedersiniz. Bu dinamik koku yaşayan herşeyi sizinle paylaşır. İçsel tutkunuz bitmek bilmeyen bir enerjiyle açığa çıkar. Özgür enerji, duygusal özgürlük, lüks tufanı, beklenmedik, içsel enerji, yansıtıcı, içten yansıyan ışık. Ağaçsı baharatın gücü egzotik meyvelerle sarmalanmış ve karşı konulmaz bir baştan çıkarıcılıkla modern ve sofistike bir görünüm için erkeksi miskle taçlandırılmış bir erkek parfümü. Koku ailesi, ağaçsı ve baharatlı. Üst nota, kinkan ve bergamut’un ışıltılı yönüyle nashi’nin taze meyvemsi yönünün harmanı. Orta nota, menekşenin şıklığı orman gülü ve hint ceviziyle arttırılmış. Alt nota, erkeksi deri misk ile harmanlanmış, ince zevki anlamak ve yaratmak için paçuliyle sarmalanmış.


Gucci By Gucci Homme EDT Erkek Parfüm

Modern Erkeğin imzasını taşıyan bir koku, Gucci BY GUCCI pour Homme ‘da Gucci mirasından keskin elementler yankılanıyor, aynı firmanın kurucusu Guccip Gucci ‘nin gümüş imzası gibi; Gucci şeridi ve atı. Kampanyanın reklamlarında aktör James Franco oynuyor ve markanın artistik yönetmeni Frida Gianninin deyişiyle bugünün Gucci erkeğini somutlaştırıyor ‘elegant, harika, modern ve keskin bir soğukkanlılıkla kendine güvenli’

Gucci BY GUCCI pour Homme modern odunsu-chypre eau de toilette olarak sunuldu ve calone ( bir su notası) gibi ve menekşede bulunan çiçeksi taze notalarla yumuşatılmıştır. Derinin hareketleri, amber ve baharatlar kokuyu costuruyor.






Dolce Gabbana Light Blue Male EDT Erkek Parfüm

Sofistike, çarpıcı ve kendinden emin erkeğin kokusu teninizi tazeliyor. Mavi denizin ve Göğün tadını alan koku üst notasında tazeleyici bergamot, sicilya mandalinası, kalp notasında aromatik biberiye tensellik hissi uyandıran gül ağacı özleri bulunduruyor. Baz notalarında ise belli belirsiz hissedilen amerikan misk ağacı, tensel kokuyu zarif biçimde belirginleştiriyor.

Joop JUMP EDT Erkek Parfüm

Modern, ferah, erkeksi gücün temsilcisi parfümün tasarımında canlı, ikon stili, erkeksi ve modern çizgiler kullanmış. Eksantrik notaların hakim olduğu parfümün içeriğinde frozen, votka ve heliotrope çiçeği bulunuyor



Hugo Boss No.6 EDT Erkek Parfüm

Paçuli, meşe yosunu, sedir, bergamot, kehribar ve misk notalarına sahiptir. Koku: sıcak, baharatlı ve klasik.


Paco Rabanne – One Million Erkek Parfüm

* Odunsu, maskülen bir erkek parfümü.
* Dinamik, enerji ve tutku dolu.
* Üst notalarda kırmızı mandalina, greyfrut ve nane.
* Orta notalarda saf gül, tarçın ve baharatlar.
* Alt notalarda sarı meşin , paçuli, beyaz odunlar ve amber.
* Her anınız için ideal bir parfümdür.


Giorgio Armani Code Homme EDT Erkek Parfüm

Armani Code, turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor. Parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış. İnce bir şifonn üzerindeymiş gibi basılan, mavi renkte nakışlarla sunulan şişenin yüzeyi zarafetiyle dikkat çekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder