Translate

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara

son moda haberlerini almak için mail adresinizi yazınız

5 Haziran 2010 Cumartesi

mezuniyet te nasıl olmalı

Yakında okullar kapanıyor. Son sınıf öğrencileri için bu cümlenin bambaşka bir anlamı var. Cevap aranan soru; “Mezuniyet gecesinde ne giyeceğim?” Modacılara,
seçiminizi kolaylaştıracak ipuçlarını, sezonun trendlerini ve seçim yaparken dikkat etmeniz gerekenleri sorduk. O geceyi özel kılmak için onların önerilerine kulak verin.






Arzu Kaprol


Kendinizden emin olun


Bu son derece anlamlı geceyi unutulmaz kılmanız için doğru tercihlerin bir araya gelmesi önemlidir. Doğru kostüm seçimi için fiziki yapının tanınması, doğru renklerin seçilmesi, doğru model ve kesimin tercih edilmesi gereklidir. Bu güçler iyi kullanılırsa kostümünüz anatominiz ile bütünlük sağlayacaktır. Bu yıl mezuniyet kostümlerinde pudra renkleri, fuşya pembeler, macentalar, mercan renkleri, kırmızı tonları, okyanus mavileri, tek omuzlu balık elbiseler, uçuş uçuş şifonlar, lazer kesimler ve degrade kumaşlar ön plana çıkacak.




Zeynep Tosun


Şımarık parti kızı


Mezuniyet, ömür boyu hatırlanacak günlerden biridir. Bence bu yüzden çok özel ve unutulmayacak bir elbiseyle tamamlanmalı. Bu yaz ten renkleri, turuncu, lila ve mint yeşili çok moda. Genç kızlar mezuniyetlerinde genç kız gibi görünmeli. Kadınsılığı vurgulayan uzun kuyruklu elbiseler yerine mini dar, rahat hareket edilebilen elbiseleri tercih edebilirler. Kısaca şımarık bir parti kızı gibi olmalıdır




Bahar Korçan


Kıyafetiniz kişiliğinizle uyumlu olsun


Mezuniyet gençler için önemli bir deneyim süreci. Yeni bir döneme adım atma ve büyüme noktası. Bu önemli gecede insanın kendi gibi olması, o tür bir seçim yapması gerekli bence. Bazı genç kızlar hayallerinin peşinden sürüklenip aslında kendi kimliklerine uymayan seçimler yapınca sonuç hüsran olabiliyor... Mezuniyet elbisesi alırken tasarımcının önerilerine mutlaka kulak verin. Annelerin kendi hayallerini kızlarına aktarmak konusunda ısrarcılıklarını bırakması da şart.




Özgür Masur


Romantik formlu elbiseler


Liseden mezun olacak genç kızların uçuşan şifonlar ve şeffaf kumaşlarla romantik bir hava yaratması, kendine yakışanı tercih etmesi gerekiyor. Koleksiyonumda
bu yaş grubu için özel olarak hazırlamış abiye elbiseler var. Üniversiteden mezun olanlar ise kumaş oyunlarının ön planda olduğu vücudu saran, dişiliğin de vurgulandığı romantik formlu abiye elbiseler seçebilir.




Özlem Süer


Platformlu ayakkabı giyin


Straples neo-romantik formlar, vücuda oturan uzun ve kuyruklu fütüristik tasarımlar, ipek şifon pliseler, uçuşan elbiseler, el işçiliğiyle güçlendirilmiş vintage detaylar, tek omuz ve köşeli formlar, sırtta iddialı dekoltelerin yanı sıra renk skalasının çok geniş olduğu bir mezuniyet dönemi yaşıyoruz. Beyaz, mat lila, pudra tonları, buz mavisi, nar çiçeği kırmızısı ve lacivert de yazın hit renkleri. Aksesuvarların, saçın, makyajın, ayakkabı ve çantanın en az seçilen elbise kadar önem taşıdığını anlatıyoruz. Tüm gece dans edileceği ve uzun süre ayakta kalınacağı için ön tarafı platformlu bir ayakkabı modeli
rahat etmelerini sağlayacaktır.




Ezra-Tuba Çetin


Vücudunuza uyanı seçin


Bu yaz için mini elbiselerde heykelsi formlarla dantel ve organze kuyruklar kullandık. Mezuniyet kıyafetlerinde en önemli unsur vücudunuza uyanı seçmenizdir.
Hazır bir elbise ile sizin için dikilen bir kıyafet arasında fiyat farkı olacağını da dikkate alın. Moda tasarımcılarının hazırladığı, vücudunuzu daha güzel gösterecek, bir başkasının üzerinde aynısını görme stresini yaşatmayacak bir kıyafeti tercih etmenizi öneririz.




Gamze Saraçoğlu


Çok kısa ya da çok uzun


Mezuniyet elbiselerinde romantik çizgileri göreceğiz. Bu sezon farklı drape teknikleriyle hazırlanmış kısa ve uzun abiyeler en trendi gece elbiseleri olacak. Elbise boyları ultra kısa ya da ekstra uzun olacak. Kısa elbiselerde kullanılan uzun şifon parçalar kıyafete farklılık kazandırıyor. Renklerde ise lilalar, pudra pembeleri, kremler ve bunlarla beraber canlı tonlar kullanıyoruz. Mezuniyet gecesi saçı ve makyajına ise doğalık hâkim. Platformlu ayakkabılar gecenin kurtarıcısı olabilir. Çok büyük taşlı yüzükler ve küpeler ise aksesuvar olarak seçilecek parçaların başında geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder